Подарък е-книга

 

Щастлив съм да ви представя е-книгата „Напомняне за щастие“, в която ви очакват 52 щастливи напомняния.

В нея споделям с вас преживяни моменти от своя живот през гледната точка на позитивния психолог в мен. Историите в е-книгата завършват с конкретно напомняне за щастие – златното зрънце.

Причината?

Хората имаме нужда от нови полезни знания. Също се нуждаем и от напомняния, които да ни насочват по нашия жизнен път. Двете чудесно се допълват.

Напомнянията действат като компас. Благодарение на тях ние се ориентираме по-добре и придаваме повече позитивни емоции, смисъл и щастие на пътешествието, наречено живот.

Апелът ми към вас докато четете е-книгата е да използвате две от невероятните качества, които притежаваме:

– Здрав разум.

– Критична преценка.

Не приемайте нищо за чиста монета. Вземете си това, което ще ви бъде от полза в стремежа да живеете по-щастливо и да процъфтявате.

Няма по-голям експерт по щастие, когато става въпрос за теб. Ти си уникален. Аз също. Най-доброто, което можем да направим, е да се подкрепяме един друг и да процъфтяваме заедно.

Важно:

Книгата е в pdf формат и е подарък от „shtastieto.com“ за вас.  За да получите своя подарък, заявете вашето желание да се абонирате за свежите статиите на „shtastieto.com“. Така редовно ще получавате качествено и полезно съдържание, което искрено се надявам да ви бъде от полза в стремежа ви да процъфтявате.

Вземете своя подарък и нека заедно да вървим все по-уверено по пътя на успеха, щастието и благоденствието!

С уважение:

Цветан Иванов, основател на „shtastieto.com“, психолог и автор.

P.S. Ако не получите е-книгата „Напомняне за щастие“ на вашата поща в рамките на 48 часа, определено е станала някаква техническа грешка.

Пишете ми на officeshtastieto@gmail.com, за да я отстраним.