Задайте ми въпрос

Задайте ми въпрос

Здравейте,

Ако имате въпрос, който ви вълнува в момента, ще се радвам да ми го зададете. Условието е въпросът ви да е свързан с темата на сайта – психология. Винаги е добре човек да чуе и друга гледна точка.

Ще ви отговоря чрез статия, която ще публикувам в сайта. Разбира се, конфиденциалността ви е гарантирана. Това е. Ако сте съгласни, очаквам въпроса ви към мен.

След като публикувам статията, мой ангажимент е да ви изпратя имейл, с който да ви информирам че можете да прочетете моя отговор. Препоръката ми е да бъдете възможно най-конкретни при формулирането на въпроса ви, за да мога да ви отговоря максимално полезно за вас и защото отговарям само на един въпрос.

Защо съм решил да отговарям публично?

Вашите въпроси са най-точният показател, за това какво ви вълнува като хора и читатели на “shtastieto.com”. Независимо от това колко сме различни и уникални, ние често попадаме в идентични ситуации и се изправяме пред сродни предизвикателства.

Вашите въпроси и моите отговор могат да бъдат полезни и на другите читатели на “shtastieto.com”. Убеден съм в това. По този начин заедно създаваме ситуация от типа “печелим всички”.

Пишете ми чрез формата за контакт и аз ще ви отговоря по най-добрия начин, на който съм способен към момента.

Очаквам ви и ви благодаря!

С уважение,

Цветан Иванов, психолог

Статии, написани в отговор на читателите на “shtastieto.com”:

“Как да живеем с повече енергия всеки ден – 11 практични идеи”.

“Как да не затъваме в проблемите, а да ги атакуваме”.

“Неизбежните пречки пред щастието ни”. 

Благодаря Ви за зададените въпроси и за гласуваното доверие!