Задайте ми въпрос

задайте ми въпрос

Позволете ми първо да ви споделя защо предлагам услугата “Задайте ми въпрос”:

Все някога стигаме до момент, в който имаме нужда от подкрепа, от различна гледна точка, от професионално мнение. И често е нужно съвсем малко, за да намерим отново своята посока, да се вдъхновим и да продължим да градим своя по-добър и по-щастлив живот.

Какви въпроси мога да задавам?

Краткият отговор е следния: Всеки въпрос, който смятате че ще подобри живота ви.

Ето и няколко примерни въпроса, които мои приятели, познати и клиенти са ми задавали през годините. Надявам се те да ви ориентират по-добре и да ви дадат по-добра представа за обхвата на въпросите:

Как да живея по-добре? Как да се наслаждавам на повече позитивни емоции? Как да приемам предизвикателствата и да градя своя по-добър живот? Как да се радвам на процъфтяващи отношения?

Как да взимам по-добри решения и да постигам целите си? Как да се вдъхновявам и да давам най-доброто от себе си всеки ден? Как да се справям с негативните мисли, съмненията и страховете, за да вървя уверено напред?

Как да следвам и да реализирам личните си мечти? Как да оставям позитивни следи и да изпълвам сърцето си с удовлетворение, а живота си с чувство за смисъл? Как да се наслаждавам на повече баланс всеки ден?

Как да заменям вредните навици с позитивни? Как да се възползвам от възможностите пред мен? Как да бъдат по-устойчив и стабилен в трудни ситуации?

Как да бъда по-продуктивен? Как да работя и да общувам с принос? Как да се справям със стреса по-ефективно?

Как да мисля и да действам с повече оптимизъм? Как да живея на върха на своя уникален потенциал? Как да изпълвам дните си с повече щастие?

Въпросите са винаги лични, отговорите също. Затова не предлагам готови рецепти, а споделям с вас моята професионална гледна точка, знания и опит.

Как да ми зададете вашия въпрос?

Изпратете ми вашия въпрос на моята поща – ivanov@shtastieto.com или чрез SMS на номер 0899 927 798 (ако използвате SMS напишете имейл адреса си) . Колкото по-конкретни сте, толкова по-полезен ще бъде отговора ми към вас.

Как ще получа вашия отговор?

След като ми зададете въпроса, ще ви потвърдя че съм го получил и ще ви изпратя възможно най-бързо своя отговор на вашата лична поща.

Ако преценя, че въпросът ви е по-комплексен, ще ви предложа безплатна консултация по телефона в рамките на 15-20 минути – обаждането е за моя сметка. След това вие решавате дали да се възползвате от тази възможност.

И в давата случая си запазвам правото да ви задам по имейл няколко уточняващи въпроса преди да ви отговоря, за да мога наистина да ви бъда полезен.

Каква е цената на услугата?

Услугата “Задайте ми въпрос” е напълно безплатна. Единственото условие е, че можете да ми зададете само един въпрос.

Как да използвам отговора ви?

По-горе споменах, че не давам готови рецепти. В този смисъл моя отговор е ориентир, храна за размисъл, допълнителна гледна точка. Винаги използвайте здравия си разум и критична преценка, защото всеки носи отговорност за себе си.

Ако сте съгласни с условията, ще се радвам да ми зададете вашият въпрос!

PS. След като ви изпратя своя отговор, вие ще се присъедините към имейл абонатите на shtastieto.com и ще получавате известия за нови статии и новини от мен. Ако по някаква причина не желаете да сте абонирани за “Щастието”, винаги можете да се отпишите.

С уважение,

Цветан Иванов, психолог