Консултации

консултации

Консултации за по-добър, по-успешен и по-щастлив живот с Цветан Иванов

 

Практиката ми е изцяло позитивно ориентирана.

Клиентите, с които работя, си поставят цели на растежа. Те желаят да развиват безграничния си потенциал и да продължават ефективно да градят своя по-добър, по успешен и по-щастлив живот.

В повечето случаи целите на растежа съдържат въпроса “Как да…?”

Ето и няколко въпроса, с които моите клиенти ме ангажират за консултации:

Как да живея по-добре? Как да се наслаждавам на повече позитивни емоции? Как да приемам с вълнение, а не със страх, предизвикателствата?

Как да се радвам на процъфтяващи отношения? Как да освежа връзката или брака си? Как да превъзмогна раздялата с партньора ми и да продължа напред?

Как да следвам и да реализирам личните си мечти? Как да взимам по-добри решения и да постигам ефективно целите си? Как да подобря представянето в работа /бизнеса си?

Как да се мотивирам да давам най-доброто от себе си всеки ден? Как да се справям с негативните мисли, съмненията и страховете, за да вървя уверено напред?

Как да бъда по-продуктивен? Как да се наслаждавам на повече баланс всеки ден? Как да живея по-спокойно и с по-малко стрес?

Как да се възползвам от възможностите пред мен и да подобрявам живота си? Как да бъдат по-устойчив и стабилен пред лицето на предизвикателствата? Как да заменям вредните навици с позитивни?

Как да мисля и да действам с повече оптимизъм и решителност? Как да създавам по-лесно и бързо приятелства и полезни контакти? Как да продължавам по пътя на растежа и да разгръщам способностите си?

Отговорите на въпросите, които са актуални и важни за нас, са винаги лични. Те ни приканват да говорим със себе си за себе си и след това да действаме решително. Да, отговорите са по-лесната част. По-трудната част е съзнателните, целенасочените и непоколебими действия, които изискват от нас най-доброто.

Пътят към по-добрия, по-успешен и по-щастлив живот не е лесен. Затова се случва да имаме нужда от професионална подкрепа.

Каква е вашата роля в консултациите?

  Моята роля като психолог е да ви подкрепям със своите знания, умения, опит и ентусиазъм по пътя. Важно уточнение: моята роля е второстепенна, а главната е ваша.

Защо?

Защото всяка позитивна промяна изисква лична мотивация и защото вратата на промяната се отваря отвътре навън.

Целта на консултациите с мен е за сравнително кратко време да постигнем желаните резултати и след това всеки да продължи по своя път. Мога да ви бъдат полезен единствено и само, ако твърдо сте решили да откриете вашите отговори и сте готови активно да работите за личната ви позитивна промяна.

Как можем да работим заедно?

На всички мои клиенти предлагам пакетна услуга – четири онлайн консултации с продължителност 60 минути всяка в рамките на един месец. Освен това пощата ми е отворена 24/7 и всеки клиент има постоянна връзка с мен.

Защо точно четири?

С времето съм се убедил, че четири часа е минималното време за постигане на положителни резултати. За някои мои клиенти това е напълно достатъчно, а други желаят да продължим съвместната ни работа по-дълго. Всичко зависи от конкретния човек и целите му.

Каква е цената на услугата?

Цената на пакетната услуга от четири онлайн консултации е 200 лева.

Как мога да преценя дали вие сте подходящия за мен консултант?

За да прецените мога ли да ви бъда полезен, възползвайте се от безплатната услуга “Задайте ми въпрос”. На базата на отговора ми сами ще решите.

Как да заявя желанието си за съвместна работа с вас?

Пишете ми на ivanov@shtastieto.com или се свържете с мен на номер – 0899 927 798.

С уважение,

Цветан Иванов, психолог