консултации

Консултации

Здравейте,

Практиката ми на психолог е изцяло позитивно ориентирана.

Клиентите, с които работя, си поставят цели на растежа. Те желаят да развиват личния си потенциал и да продължават активно да градят своя по-добър, по успешен и по-щастлив живот. 

Как да разбера дали консултациите с вас ще ми бъдат полезни?

Отговорите на този въпрос за мен са два основни:

1. Разполагаме с безграничен потенциал. Затова всеки ден имаме възможност да се развиваме, да ставаме по-добри в личен, социален и професионален план и да израстваме.

Консултациите с мен са подходящи за вас, ако твърдо сте решили активно да поемете курс към вашата лична целенасочена позитивна промяна, за да продължите да освобождавате все повече от вашия потенциал, да подобрявате живота си и отношенията ви с другите и света.   

2. Емоциите не лъжат. Прекрасно усещаме кога сме попаднали в омагьосан кръг, кога не сме на мястото си и кога сме се отклонили от курса на нашия по-щастлив живот.

Тези “негативни емоции” ни нашепват, че е време за позитивна промяна. Нашепват ни, че крайно време да погледнем реалността право в очи и да решим, че няма да се примирим, защото заслужаваме много повече. Нашепват ни, че е време да поемем активна отговорност за себе си и за живота си. 

И в двата случая говорим за реализирането на позитивна промяна (промени), чрез която да продължим напред по пътя на по-добрия, по-успешния и по-щастлив живот.

Консултациите с мен са подходящи за вас, ако сърцето ви нашепва, че вече е време.

Важно:

Също така имате възможност да проверите дали консултациите с мен са подходящи за вас, като се възползвате от безплатната ми услуга “Задайте ми въпрос”

Каква е вашата роля в консултациите?

Моята роля като психолог е да ви подкрепям със своите знания, умения, опит и ентусиазъм по пътя. Важно уточнение: моята роля е второстепенна, а главната е ваша.

Защо?

Защото всяка позитивна промяна изисква лична мотивация и защото вратата на промяната се отваря отвътре навън.

Целта на консултациите с мен е за сравнително кратко време да постигнем желаните от вас резултати и след това всеки да продължи по своя път. 

Мога да ви бъдат полезен единствено и само, ако сте готови активно да работите за своя по-добър, по-успешен и по-щастлив живот. 

Как се провеждат консултациите с вас?

Консултациите се онлайн или по телефона – според вашето желание и възможности, в удобно за вас и за мен време. 

Колко консултации препоръчвате?

Понякога и една консултация е напълно достатъчна. Когато не е, лично аз препоръчвам две-четири консултации в рамките на един месец. След провеждането им заедно решаваме дали да продължим с още две-четири или сме си свършили работата. 

Каква е цената на консултацията с вас?

Цената за една консултация с мен е 50 лева, като заплащането се извършва преди самата среща.

При предплащане за четири консултации, общата цена е 160 лева. 

Важно:

Всяка консултация е с продължителност 60 минути.

Как да заявя желанието си за съвместна работа с вас?

– Изпратете ми съобщение на моята поща ivanov@shtastieto.com или през страницата на “Щастието” във фейсбук с кратко описание на вашия конкретен случай. Ще ви отговоря в рамките на 24 часа при пълна конфиденциалност. 

– Свържете с мен на номер 0899 927 798 за предварителен разговор. 

С уважение,

Цветан Иванов, психолог