Консултации

Практиката ми е изцяло позитивно ориентирана.

Клиентите, с които работя, си поставят цели на растежа. Те желаят да развиват безграничния си потенциал и да продължават ефективно да градят своя по-добър, по успешен и по-щастлив живот.

В повечето случаи целите на растежа съдържат въпроса “Как да…?”

Ето и няколко въпроса, с които моите клиенти ме ангажират за консултации:

Как да живея по-добре? Как да се наслаждавам на повече позитивни емоции? Как да приемам с вълнение, а не със страх, предизвикателствата?

Как да се радвам на процъфтяващи отношения? Как да освежа връзката или брака си? Как да превъзмогна раздялата с партньора ми и да продължа напред?

Как да следвам и да реализирам личните си мечти? Как да взимам по-добри решения и да постигам ефективно целите си? Как да подобря представянето в работа /бизнеса си?

Как да се мотивирам да давам най-доброто от себе си всеки ден? Как да се справям с негативните мисли, съмненията и страховете, за да вървя уверено напред?

Как да бъда по-продуктивен? Как да се наслаждавам на повече баланс всеки ден? Как да живея по-спокойно и с по-малко стрес?

Как да се възползвам от възможностите пред мен и да подобрявам живота си? Как да бъдат по-устойчив и стабилен пред лицето на предизвикателствата? Как да заменям вредните навици с позитивни?

Как да мисля и да действам с повече оптимизъм и решителност? Как да създавам по-лесно и бързо приятелства и полезни контакти? Как да продължавам по пътя на растежа и да разгръщам способностите си?

Отговорите на въпросите, които са актуални и важни за нас, са винаги лични. Те ни приканват да говорим със себе си за себе си и след това да действаме решително. Да, отговорите са по-лесната част. По-трудната част е съзнателните, целенасочените и непоколебими действия, които изискват от нас най-доброто.

Пътят към по-добрия, по-успешен и по-щастлив живот не е лесен. Затова се случва да имаме нужда от професионална подкрепа.

Каква е вашата роля в консултациите?

Моята роля като психолог е да ви подкрепям със своите знания, умения, опит и ентусиазъм по пътя. Важно уточнение: моята роля е второстепенна, а главната е ваша.

Защо?

Защото всяка позитивна промяна изисква лична мотивация и защото вратата на промяната се отваря отвътре навън.

Целта на консултациите с мен е за сравнително кратко време да постигнем желаните резултати и след това всеки да продължи по своя път. Мога да ви бъдат полезен единствено и само, ако твърдо сте решили да откриете вашите отговори и сте готови активно да работите за личната ви позитивна промяна.

Как можем да работим заедно?

На всички мои клиенти предлагам пакетна услуга – четири онлайн консултации с продължителност 60 минути всяка в рамките на един месец. Освен това пощата ми е отворена 24/7 и всеки клиент има постоянна връзка с мен.

Защо точно четири?

С времето съм се убедил, че четири часа е минималното време за постигане на положителни резултати. За някои мои клиенти това е напълно достатъчно, а други желаят да продължим съвместната ни работа по-дълго. Всичко зависи от конкретния човек и целите му.

Каква е цената на услугата?

Цената на пакетната услуга от четири онлайн консултации е 200 лева.

Как да заявя желанието си за съвместна работа с вас?

Пишете ми на ivanov@shtastieto.com или се свържете с мен на номер – 0899 927 798.

С уважение,

Цветан Иванов, психолог