Консултации

консултации

Консултации за по-добър, по-успешен и по-щастлив живот

Ще започна с няколко въпроса, които чудесно показват обхвата на консултациите с мен:

Как да живея по-добре? Как да се наслаждавам на повече позитивни емоции? Как да приемам предизвикателствата и да градя своя по-добър живот? Как да се радвам на процъфтяващи отношения?

Как да взимам по-добри решения и да постигам целите си? Как да се вдъхновявам и да давам най-доброто от себе си всеки ден? Как да се справям с негативните мисли, съмненията и страховете, за да вървя уверено напред?

Как да следвам и да реализирам личните си мечти? Как да оставям позитивни следи и да изпълвам сърцето си с удовлетворение, а живота си с чувство за смисъл? Как да се наслаждавам на повече баланс всеки ден?

Как да заменям вредните навици с позитивни? Как да се възползвам от възможностите пред мен? Как да бъдат по-устойчив и стабилен в трудни ситуации?

Как да бъда по-продуктивен? Как да работя и да общувам с принос? Как да се справям със стреса по-ефективно?

Как да мисля и да действам с повече оптимизъм? Как да живея на върха на своя уникален потенциал? Как да изпълвам дните си с повече щастие?

Отговорите на горните въпроси са винаги лични. Те ни приканват да говорим със себе си за себе си и след това да действаме решително. Да, отговорите са по-лесната част. По-трудната част е съзнателните, целенасочените и непоколебими действия, които изискват от нас най-доброто.

Пътят към по-добрия, по-успешен и по-щастлив живот не е лесен. Затова се случва да имаме нужда от професионална подкрепа.

Тук идва моята роля

  Ролята ми е да ви подкрепям като професионалист със своите знания, умения, опит и ентусиазъм по пътя. Важно уточнение: моята роля е второстепенна, а главната е ваша.

Защо?

Защото всяка позитивна промяна изисква лична мотивация и защото вратата на промяната се отваря отвътре навън.

Целта на консултациите с мен е за сравнително кратко време да постигнем желаните резултати и след това всеки да продължи по своя път. Мога да ви бъдат полезен, единствено и само ако твърдо сте решили да откриете вашите отговори и сте готови активно да работите за личната ви позитивна промяна.

Предлагам ви три възможности за съвместна работа:

1. Две консултации 1:1 с продължителност 60 минути всяка в рамките на един месец.

Цена на услугата: 100 лева. 

2. Четири консултации 1:1 с продължителност 60 минути всяка в рамките на един месец.

Цена на услугата: 160 лева. 

3. Осем консултации 1:1 с продължителност 60 минути всяка в рамките на един месец.

Цена на услугата: 360 лева. 

За да си запазите час за консултация с мен, пишете ми на ivanov@shtastieto.com или ми се обадете на номер – 0899 927 798.

Ако искате да прецените дали услугата е подходяща за вас, можете да ми зададете въпрос и на базата на моя отговор да прецените сами – задайте своя въпрос към мен тук. Също така можете да ми се обадите на номер 0899 927 798 и да проведем кратък разговор в рамките на 10-15 минути.

С уважение,

Цветан Иванов, психолог