Е-книга подарък

Напомняне за щастиеЩастлив съм да ви представя е-книгата „Напомняне за щастие“, в която ви очакват 52 щастливи напомняния.

В нея споделям с вас кратки истории през гледната точка нa психологa в мен. Историите в е-книгата завършват с конкретно напомняне за щастие – златното зрънце.

Причината?

Хората имаме нужда от нови полезни знания. Също се нуждаем и от напомняния, които да ни насочват по нашия жизнен път. Двете чудесно се допълват.

Напомнянията действат като компас. Благодарение на тях ние се ориентираме по-добре и придаваме повече позитивни емоции, смисъл и щастие на пътешествието, наречено живот.

Апелът ми към вас докато четете е-книгата е да използвате две от невероятните качества, които притежаваме:

– Здрав разум.

– Критична преценка.

Не приемайте нищо за чиста монета. Вземете си това, което ще ви бъде от полза в стремежа да живеете по-щастливо и да процъфтявате.

Няма по-голям експерт по щастие, когато става въпрос за теб. Ти си уникален. Аз също. Най-доброто, което можем да направим, е да се подкрепяме един друг и да процъфтяваме заедно.

Важно:

1. Книгата е в pdf формат и е напълно безплатна.

2. Попълнете формата и аз ще ви я изпратя на личната ви поща в рамките на 48 часа.

3. След като ви изпратя е-книгата, вие ще се присъедините към имейл абонатите на “Щастието” и ще получавате известия за нови статии и новини от мен. Ако по някаква причина не желаете да сте абонирани за “Щастието”, винаги можете да се отпишите.

Подарете си напълно безплатно е-книгата “Напомняне за щастие” и направете още една крачка по пътя на вашето благоденствие:

С уважение:

Цветан Иванов, психолог и автор в  “shtastieto.com”.

P.S. Ако не получите е-книгата “Напомняне за щастие” на вашата поща в рамките на 48 часа, определено е станала някаква техническа грешка.

Пишете ми на officeshtastieto@gmail.com, за да я отстраним.