Представям ви формулата за най-бърз успех

Обичам да спортувам. Фитнесът е моя слабост от години. В това число и храненето. Миналата година преминах осем месечен курс за специалист по фитнес хранене към ISSA. Направих го за себе си.

Наскоро запалих мой приятел да започне да тренира. Вчера говорихме за първите промени в хранителните му навици. По време на разговора той каза,  че иска за три месеца да преобрази тялото си. Наистина се е запалил.

С усмивка отговорих, че трайната промяна изисква време. Време, през което да придобием нови знания, умения, навици.

Светът е пълен с хронично опитващи се да постигнат успех. Правят няколко крачки напред, връщат се в изходна позиция, пак напред и… добре дошли в омагьосания кръг на неуспеха!

Кръгът се превръща в железен обръч благодарение на нетърпението и желанието за бързи резултати. Доказана формула за неуспех, и въпреки това милиони продължават упорито да се въртят доброволно в омагьосания кръг.

Решението?

Решението е семпло и елегантно. Упоритостта се пренасочва в последователни действия. Нетърпението и желанието за бързи резултати се заменят с реалистични очаквания и непоколебимост. „Какво мога да постигна за три месеца?“ вече говори, че сме се стъпили на правилния път. Омагьосаният кръг е зад гърба ни.

Три месеца стават част от дългосрочен курс на действие. Нещата се случват. Вече сме нетърпеливи да започнат следващите три месеца. Ето как нетърпенето започва да работи за нас и подхранва успеха. Виж ти!

Препоръчах на моя приятел да продължи да използва желанието си да постигне успех за три месеца, като в края на срока сложи запетая вместо точка.

Това е доказаната формула за бърз успех. Чрез нея се изграждат невероятно успяващи хора във всички сфери. Да вземем за пример футбола.

Гарантирам ви, един ден ще се възхищаваме на тези деца. Точно те ще ни даряват с невероятни емоции. Треньорите им използват най-доказаната формула на успеха. И най бързата!