Mastermind група за успех

Mastermind група за успех

За мен е удоволствие да ви споделя, че в град Пловдив има работеща Mastermind група.

Какво по-точно представлява нашата Mastermind група?

В групата ни участват между 5 и 10 души, които споделяме идентични цели, стремежи, нагласи, ценности и философия за живота.

Участниците в групата се събираме два пъти месечно (всяка втора и четвърта седмица) и в рамките на два часа работим здраво.

Целта на нашата Mastermind група на първо място е да създаваме среда, в която всеки един от нас има възможност да процъфтява.

Средата играе огромна роля в живота ни и колкото по-подкрепяща е, толкова по-добре. Ние се подкрепяме и напредваме заедно по пътя на успеха и щастието.

Как реализираме целта пред нас?

По време на тези два часа всеки член на групата споделя свой казус, идея или въпрос, а останалите работят за него.

Те изказват своето обективно мнение, споделят реален опит, генерират идеи и предлагат нови подходи за действие. Всеки от членовете се стреми да бъде максимално полезен на другите и обратно – един за всички, всички за един.

В разговорите изключително държим на откритостта и честността. Не се притесняваме, че от истината може да ни заболи. За нас е важно да чуем други свежи гледни точки и да вземем най-доброто за себе си от тях.

В края на обсъждането този, който е споделил своя казус, идея или въпрос на останалите, решава какво да си вземе и как да го приложи до следващата среща. Това създава невероятен стимул и мотивация за постоянни конструктивни действия, насочени към позитивен растеж и нови успехи.

По време на следващата среща споделяме какво сме направили, какво сме постигнали и продължаваме напред, ала вече от едно стъпало по-високо. По този начин в нашата Mastermind група създаваме хранителна среда за всеки участник.

Правила, които спазваме по време на срещите:

  1. Открити сме един към друг.
  2. Всичко казано си остава между нас – конфиденциалност.
  3. Спазваме добър тон.
  4. Изслушваме се.
  5. Активни сме.
  6. Забавляваме се.

Кога се провеждат срещите?

Събираме се всяка втора и четвърта седмица от месеца в неформална и приятна обстановка в град Пловдив. Срещите ни започват от 19’00 и продължават до 21’00 часа.

За кого е подходяща нашата Mastermind група?

Mastermind групата е подходяща за всеки, който се стреми да живее по-успешно, по-щастливо и по-пълноценно и е готов да работи здраво за своите мечти и цели.

– Желаете ли да общувате с хора, които се стремят към успеха и щастието?

– Желаете ли да общувате с хора, които следват стремежите си?

– Желаете ли да получавате подкрепа и да подкрепяте?

– Желаете ли да вървите по-уверено по пътя и да се наслаждавате на плодовете на личните ви усилия?

Ако отговорите с „Да“ на горните въпроси, то нашата Mastermind група е точното място за вас.

 

При желание да се включите, обадете ми се на номер 0899 927 798 за предварителен разговор. Целта е да ви предоставя повече информация за групата ни, за участниците в нея и за условията за членство.

С уважение,

Цветан Иванов, психолог