Добре дошли в shtastieto.com!

Здравейте,

Аз съм Цветан Иванов и чрез сайта shtastieto.com се стремя да подкрепям всеки един, който желае да върви по пътя на по-пълноценния, по-успешния и по-щастливия живот.

Стотици хора от България и чужбина посещават всеки месец сайта и това ме вдъхновява да продължавам да правя своето нещо тук.

А именно:

– Пиша статии, които наричам “бележки за щастие”, с надеждата да ви бъдат от полза. Към момента в блога на сайта съм публикувал над 100 авторски бележки за щастие и се надявам да имам възможността да обогатявам съдържанието на блога още и още.

– Отговарям на въпроси на читателите, които са важни и актуални за благоденствието им. Вие също можете да ми зададете своя въпрос – вижте повече тук.

Провеждам индивидуални консултации, за тези които чувстват че имат нужда от позитивна промяна (промени), чрез която да подобрят живота си.

– Публикувам кратки послания за повече щастие в страницата на “Щастието” във фейсбук и в профила си в инстаграм.

Така следвам сърцето си и моя личен път. За мен това е един от най-сигурните начини да израстваме като хора, да живеем автентично, да бъдем в динамична хармония със себе си, да се наслаждаваме на повече щастие всеки ден и да допринасяме.

Винаги сте добре дошли в shtastieto.com и Ви желая ползотворен престой на страниците на сайта!

Цветан Иванов, психолог