На тихия фронт работата кипи

На тихия фронт вчера се случиха милион полезни дела. Днес целият процес ще се повтори. Хората, които работят на тихия фронт рядко попадат под светлината на прожекторите.

Те не се интересуват от това дали ще ги покажат по телевизора, дали ще напишат статия във вестника за тях, дали ще ги поканят в радиопредаване.

Всеки ден хората на тихия фронт просто си вършат работата, влагайки цялото си сърце. Тяхната награда е приноса за другите.

Питал съм тихи работници какво ги мотивира да работят със сърце. Всеки от тях обича работата си и иска да дава принос, като помага и подкрепя конкретен човек. Простичко, нали?!

Учителката, която обръща допълнително внимание на Иван, за да му помогне да напредне по български, е пример за работник на тихия фронт.

Дядото, който споделя житейската си мъдрост със своя внук, е пример за работник на тихия фронт.

Колегата, който с готовност се втурва да ви помогне в работата без това да му влиза в задълженията, е пример за работник на тихия фронт.

Професионалистът, които си вдига телефона по всяко време и консултира другия в сублимен момент, е пример за работник на тихия фронт.

Работниците на тихия фронт ще ги познаете по големите и щедри сърца. Светът е по-добър благодарение на тях.

Те намаляват страданието и увеличават щастието. Тази статия е израз на благодарност към тях и всичко онова, което драговолно правят на тихия фронт.