Цветан Иванов психолог

Добре дошли в www.shtastieto.com!

Здравейте! Аз съм Цветан Иванов, психолог по професия.

Чрез сайта си www.shtastieto.com се стремя да подкреям всеки, който желае да върви уверено по пътя на по-добрия и по-щастливия живот.

Стотици хора от България и чужбина посещават сайта и това ме вдъхновява да продължавам да правя своето нещо тук.

А именно:

– Пиша статии в блога на www.shtastieto.com, които наричам “Бележки за щастие” с надеждата да бъдат от полза на читателите.

– Публикувам кратки послания за повече щастие в страницата на www.shtastieto.com във facebook, в instagram и в канала си в youtube.

– Отговарям на въпроси на моите читатели. Повече за възможността да ми зададете въпрос, който ви интересува, можете да видите в секицията “Задайте ми въпрос”.

– Провеждам индивидуални консултации, за всеки който е мотивиран да подобрява живота си и да работи за своето благополучие. Повече за възможностите за съвместна работа можете да видите в секцията “Консултации с психолог”.

– Публикувам редовно видео клипове в моята затворена група “Психология за всеки ден”, свързани с приложната психология и с това какво можем да правим всеки ден, за да живеем по-добре и по-щастливо.

Така следвам сърцето си и моя личен път. За мен това е един от най-сигурните начини да израстваме като хора, да живеем автентично, да бъдем в динамична хармония със себе си и да се радваме на повече щастие всеки ден и да допринасяме.

Винаги сте добре дошли в www.shtastieto.com и Ви желая ползотворен престой на страниците на сайта!

С уважение:

Цветан Иванов, психолог